Profilul companiei
Prezentare viziune
Parteneri
Certificari
Istoric
 
1952 - Firma "Fuchs Gewurze" este fondata in Dissen de catre dl. Dieter Fuchs.
1977 - Infiintarea noii filiale in Franta.
1990 - Preluarea vechii fabrici in Schonbrunn, modernizarea ei.
1990 - Infiintarea noii filiale Fuchs in Baltimore, S.U.A.
1991 - Infiintarea noii filiale Fuchs in Brazilia.
1997 - Infiintarea noii filiale Fuchs in China.
1998 - Preluarea firmei Ostmann, in Bielefeld.
2000 - Preluarea firmei Ubena, in Bremen.
2001 - Infiintarea noii filiale Fuchs in Domnesti, Romania.
2009 - Nou sediu al fabricii Fuchs Condimente RO in Curtea de Arges, Romania.

Firma Fuchs are, la nivel international, mai mult de 3500 de angajati, care lucreaza cu un efort sustinut, pentru a atinge cele mai inalte standarde - de calitate, tehnologie si servicii.
 
 
Grupul FUCHS in Europa
 
Grupul Fuchs este unul dintre cei mai importanti furnizori de condimente din Europa si din lume.
In Germania, firma Fuchs detine fabrici in 3 localitati. In Dissen, unde se afla si sediul central, Fuchs se ocupa de prelucrarea materiei prime (curatare, macinare si amestec), cat si de ambalarea acesteia in mari recipiente. La 10 km departare, in orasul Melle se desfasoara activitatea de ambalare a produselor pentru industrie si se efectueaza controale in laborator. In Schönbrunn, unde se afla cea mai mare fabrica a intregului grup Fuchs, condimentele sunt ambalate in recipiente, pentru vanzarea catre distribuitori.
In Franta, din anul 1977, Fuchs produce si distribuie condimente pentru industrie, amestecuri specifice stilului de bucatarie frantuzesc.
In Romania, firma Fuchs a luat fiinta in anul 2001, prin producerea si distributia la nivelul national a condimentelor, atat pentru industria alimentara, cat si pentru consumatorul en detail, punand la dispozitia acestora o gama de peste 200 de produse.
 
Grupul FUCHS pe alte continente
 
In Statele Unite, Fuchs detine 2 fabrici, in Baltimore si Dakota de Nord, unde se produc condimente pentru industria alimentara si pentru marile concerne industriale internationale.
In Brazilia, la Sao Paolo, firma Fuchs produce condimente pentru vanzarea cu amanuntul catre supermarket-urile sud-americane si livreaza , de asemenea, catre marii clienti industriali. Tot aici, Fuchs detine mari plantatii, unde se produc boia si ceapa.
In China, Fuchs recolteaza la standarde de inalta calitate usturoi si ghimbir, pe care apoi le prelucreaza in fabrica din Shandong.
 
Industrie
 
Fuchs produce condimente pentru industrie, si, odata cu furnizarea produselor, se distribuie si indicatiile (tehnologice si "gastronomice") de utilizare pentru o consistenta perfecta si un gust desavarsit. Iata cateva dintre produsele pentru care se folosesc condimentele firmei Fuchs:pizza, salam, chips-uri, crenwurst, branza, supe, prajituri etc.